Nu am plecat in vacanta

vineri, 22 iulie 2011

... m-am inglodat in munca!

Revin cat de curand, de voi mai scapa.
Imbratisare, maaaare, rotunda, de gashca, tuturor.
Si... va doresc sa va rasfatati voi precum

:)
Pe curand!

_____________________
[Mesaj pentru DANiA!
DANiA, te rog, lasa mai multe posibilitati in casuta ta de intrare, nu ma pot loga de cele mai multe ori, astfel incat nu pot lasa niciun comentariu.
Lasa Nume/adresa url... macar!
Multam.]

24 opinii:

EdebiMevzulaR spunea...

Eşti un bun proletar man!:)

Administrator spunea...

Spor la treaba !

Sorin spunea...

Salutare Andrei-ule !

Te compătimesc !

Dar lasă , iesi tu la liman si cu atât mai mult va fi relaxarea mai benefică şi mai plăcută :)

Dreamer spunea...

Excesele nu sunt bune! In nici o directie...

pandhora spunea...

si eu am inca un w-end in care am de lucru acasa...deja pentru mine maine e ca si cum ar fi luni :D
sa ai spor andrei...ceea ce imi doresc si mie :)

Rontziki spunea...

Cred că e ceva în atmosferă...prea multă lume are de lucru în we-ul ăsta! Recunosc, mă simt ceva mai bine că nu sunt singura care o să stea cu mintea concentrată şi ochii în calculator :))
Spor la treabă la toată lumea! Terminăm repede lecţiile şi apoi ieşi la joacă, da?! :))

pandhora spunea...

Rontziki: cred ca ar trebui sa facem un club in cazul asta :))

.✿*E LENA*✿. spunea...

Spor la muncă!
Un weekend cât mai plăcut,Andrei!

Administrator spunea...

Offtopic

Se intampla ceva in neregula cu link-urile de la "Insir-te margarite." Afiseaza liniile de cod.

Administrator spunea...

S-a remediat ! :) Poti sterge ambele mesaje.

angi spunea...

Si pe la voi se munceste??/
:)Eu as vrea un rasfat,dar vremea e ploioasa si e cam rece afara.
Deci hai sa muncim,pana trec ploile!:)

DANiA spunea...

Nasule Me, chiar ca imi lipsesti, multumesc de mesaj, dar chiar nu stiu ce se intampla, am urmat setarile pas cu pas, si tu zici ca nu ai acces....ufff, si va trebui sa fiu ,,able'' daca aplic pentru Grant...tu sau Dan sau amandoi va trebui sa deveniti coechipierii mei de blog ca sa monitorizati ca lucrul este bine indeplinit si transmis...:))

Spor in toate!

Radu spunea...

Salut , Andreiule !
Munca-i munca , treaba-i treaba ...Dar odihna ?
Nu vreau decat sa te instiintez ca au terminat astia materialul de statui ! Pana una alta , sa ai spor la bani ca la munca ...are toata populatia ! Cred ca ai observat ! :) ))))))

minoki spunea...

Spor la treaba, dar cu masura!

INCERTITUDINI spunea...

Miercuri-

http://incertitudini2008.blogspot.com/2011/07/compensari.html

Sophie spunea...

spor
foarte pufoasa imbratisarea :)

pandhora spunea...

azi a fost miercuri...inca este :)

Dan Ioanitescu spunea...

CIORAN:
"
Oamenii muncesc in general prea mult pentru a mai putea fi ei insisi. Munca este un blestem. Iar omul a facut din acest blestem o voluptate. A munci din toate fortele numai pentru munca, a gasi o bucurie intr-un efort care nu duce decit la realizari irelevante, a concepe ca te poti realiza numai printr-o munca obiectiva si neincetata, iata ceea ce este revoltator si ininteligibil.

Munca sustinuta si neincetata tampeste, trivializeaza si impersonalizeaza. Ea deplaseaza centrul de preocupare si interes din zona subiectiva intr-o zona obiectiva a lucrurilor, intr-un plan fad de obiectivitate. Omul nu se intereseaza atunci de destinul sau personal, de educatia lui launtrica, de intensitatea unor fosforescente interne si de realizarea unei prezente iradiante, ci de fapte, de lucruri. Munca adevarata, care ar fi o activitate de continua transfigurare, a devenit o activitate de exteriorizare, de iesire din centrul fiintei.. Este caracteristic ca in lumea moderna munca indica o activitate exclusiv exterioara.

De aceea, prin ea omul nu se realizeaza, ci realizeaza..

Faptul ca fiecare om trebuie sa aiba o cariera, sa intre intr-o forma de viata care aproape niciodata nu-i convine, este expresia acestei tendinte de imbecilizare prin munca.

Sa muncesti pentru ca sa traiesti, iata o fatalitate care la om e mai dureroasa decit la animal. Caci la acesta activitatea este atat de organica, incat el n-o separa de existenta sa proprie, pe cind omul isi da seama de plusul considerabil pe care-l adauga fiintei sale complexul de forme al muncii. In frenezia muncii, la om se manifesta una din tendintele lui de a iubi raul, cind acesta este fatal si frecvent. Si in munca omul a uitat de el insusi.

Dar n-a uitat ajungand la naivitatea simpla si dulce, ci la o exteriorizare vecina cu imbecilitatea. Prin munca a devenit din subiect obiect, adica un animal, cu defectul de a fi mai putin salbatic. In loc ca omul sa tinda la o prezenta stralucitoare in lume, la o existenta solara si sclipitoare, in loc sa traiasca pentru el insusi - nu in sens de egoism, ci de crestere interioara - a ajuns un rob pacatos si impotent al realitatii din afara.

Viata ti se petrece intr-o rutina obositoare (de la a da cu sapa, pana la a aduna cifrele intr-un cabinet de contabil si chiar pana la a preda aceeasi materie, ani de-a randul, elevilor de aceeasi varsta), pe care cand o termini, nu mai poti face altceva decat sa dormi, pentru a o putea lua de la cap a doua zi..

Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala.

In consecinta, repet ca cei care umbla dupa placeri scumpe, chiar daca au, uneori, un mic plus de satisfactie dintr-o mancare luata la un restaurant de lux, fata de cea luata la cantina, sunt per total in pierdere, daca au facut nesabuinta sa munceasca pentru a avea banii pentru respectiva distractie"

Radu spunea...

Citatul din Cioran , Andreiule , Dan , nu mi se pare a fi cea mai fericita alegere . Cum sa poti deveni fara a demonstra ce esti tu de fapt ? Dupa ce ti-ai aratat adevarata valoare , daca are cineva de gand sa ti-o certifice , atunci poate ai vreo sansa in lumea asta mizerabila . Numai atunci vei fi pe deplin apreciat cand , cu vantul in fata , vei reusi sa strabati furtunile una dupa alta ...pe cont propriu , in beneficiul propriu ,intr-o lume in care nu te streseaza nimeni atata timp cat esti corect . Fii neamt , in cuget si-n simtiri , chiar daca esti roman de fapt ! Mergi pe Autobahn si alege-ti banda care ti se potriveste !

C.L.M. spunea...

Ce dragut! Te imbratisez cu drag, o seara frumoasa>:D<

Armonia spunea...

Spor la lucru! O seara buna, Andrei! :)

Dan Ioanitescu spunea...

Oi,oi,oi!
Oi,oi,oi!
:)))))))

Radu spunea...

Heheheeeeee...Danute si mie imi vine sa rad de ce am debitat mai sus un pic ! Nu intotdeauna reusesc sa ma fac inteles de degetul acela cu care apas tastele ! O fi din cauza ca imi doresc mult sa-i depasim pe nemti la organizare , disciplina , corectitudine , curatenie ... si sa-i privim peste umar razand de propria-mi utopie :) ))))))
Daca apreciez ceva la tine este faptul ca esti un tip discret si ingaduitor . Inca ! As fi meritat un perdaf ...

Administrator spunea...

Vacanta placuta dupa atata munca ! :)

Trimiteți un comentariu

îndrăzneşte!

 

Blog Archive