Tupeul pe culmile cele mai inalte...

luni, 11 iulie 2011

... am urmarit emisiunea de pe realitateatv. care-i avea invitati pe Obreja Rudel, Sorin Rosca Stanescu, un reprezentat al Federatiei de Box si inca doi invitati, nu le mai retin numele.
Domnul Obreja Rudel a facut un demo autentic romanesc. Un tupeu fara de cusur.
A insultat toti invitatii din acea emisiune, nu a uitat sa se laude singurel (pe modelul prezidentului nostru) ca Bute este "creatia" lui iar mishtoul nu s-a dezlipit nicio secunda de el.
Parca eram martorul unei scene de "aratare a muschilor" a unui shputzer care vrea sa domine baietii de cartier.
M-am enervat pentru 5 minute. Apoi m-am dezenervat!

Nu ne dezmintim niciodata, indiferent daca avem de facut o afacere cu "paie", o sera cu castraveti, o lege privind reforma invatamantului sau un... meci de box.
Multa mizerie in jurul acestui meci care ar fi trebuit sa fie unul impecabil, fara cusur.
Tot ce ating "mai marii nostri"  incepe sa miroasa a rahat... desi incearca din rasputeri sa-l acopere cu parfumuri scumpe, cu argumente la granita licita, pana la urma rahatul iese la suprafata.
Nu suntem capabil sa facem nimic fara sa manjim totul!
Si totul din cauza "ochiului dracului".
Banul subjuga, se spune, insa se pare ca la noi a transformat o intreaga clasa politica in zombi.
Nu stim sa investim, insa stim foarte bine sa cheltuim.
Si nu avem ce reprosa ministeresei... shopingul este pasiunea domnisoarelor cu tocuri inalte.
In Romania anului 2011 a-ti cumpara o poshetutza-babornitza, pantofi cu tocul cat mai inalt, parfumuri scumpe si extravagante toale inseamna INVESTITIE, nu cheltuiala!
M-am prins cam greu, dar pana la urma m-am prins.
Aceasta-i Romania noastra. Romania celor care dau din coate si ies in fata. Romania celor care paraziteaza valorile. Romania celor cu bun simt care s-au ascuns...

9 opinii:

INCERTITUDINI spunea...

n-am văzut, am auzit câte ceva..mizerabil!

Sophie spunea...

trist; dar Bute ramane tot Bute

Anonim spunea...

habar nu am avut pana ieri cand am aflat de pe blogul lui Dan cine e Bute:)o fii ruşinos sa nu ştiu poate ınsa nici dupa ce am aflat nu prea m-a interesat aşa tare ıncat sa caut beciul ka nu-mi place boxul.

Am postat ceva pe blogul meu Andrei din acest concediu scur de 10 zile numa mai ımi iau unul la sfarşitul lui august de data aceasta vin la Romanica.Vreau sa merg ın Delta la pescuit man:)

http://artisticcommunism.blogspot.com/2011/07/si-cam-atat.html

Zinaida Strinu spunea...

Excelent spus ! In ceea ce priveşte "investiţiile" de care ai scris, gasesti un articol la fel de bun, in acelasi sens, pe dojoblog.ro , publicat chiar azi.

Uite, în loc de ping, pentru toată lumea ! http://9abordare.blogspot.com/2011/07/catre-toti-membrii-clubului-miercurea.html

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună Andrei!
Nu am văzut emisiunea dar,
lacrimile lui Bute m-au impresionat
foarte mult..
O seară minunată să ai!

Anonim spunea...

Comentarii, analize, consideratii asupra meciului, ok.
Dar meciul in sine... L-am vazut intamplator, sa zicem. Nu mi-a placut sa vad ca un om il cafteste pe alt om, altii aplauda asta si spun ca suntem mandri ca suntem conationali cu el. N-am nimic cu Bute, e un baiat simpatic, nu vreo bruta, dar cu ce se ocupa? Cu a bate pe altii? Si cei de pe langa el ridica asta in slavi?
Lume nebuna!....

Nu se deosebeste prea mult de un politist care bate un detinut, doar ca boxul se desfasoara reglementat, cu acceptiunea tacita a celorlalti...
E de porc sa fortezi un detinut sa marturiseasca si laptele supt de la muma-sa (toata lumea se revolta impotriva metodelor barbare si crude bla-bla-bla, non etice si politically incorecte), da' se extaziaza cand un om il bate pe alt om...intr-un cadru mai legal decat primu' (ca si politistu' tot aproximativ legal o face), sala vuieste cand il vede pe ala trantit la pamant.
E acelasi principiu dupa care se ardeau vrajitoarele, doar ca acum nu mai e permis sa ardem, dar sa batem inca e ok.... Si pulimea sta cu ochii beliti in extaz, ca ce mumos doarme ala pe podea in urma KO-ului...

Anonim spunea...

"Decat sa planga mama mea, mai bine sa planga mama lui", a?
Parca asta a spus...

Da' de ce tre' sa planga cineva?

andreiraduM spunea...

:)
Bun regasit, tuturor!

Lorelai, nu am urmarit meciul pentru ca nu ma pasioneaza. Nu-mi poate starni niciun fel de emotii pozitive un sport violent, chiar daca e intr-un cadru organizat si cu "reguli"!

Am ascultat cu interes comentariile.
"La placinte inainte, la razboi inapoi".
Daca Badea nu i-ar fi facut atata publicitate lui Bute, NIMENI nu l-ar fi bagat in "zeama".

Da, exemplul tau cu politistul e bun. Asa cred si eu.
:)
De data aceasta avem pareri comune!
:))
Pe mine m-a revoltat si enervat individul acela arogant care e bagat in atatea rahaturi, care traieste precum un parazit pe spinarea oamenilor care muncesc din greu, care suporta greul si care au talent.
Tupeul lui caracteristic mioriticilor care au bani! Precum cocalarii.
In fine, asta este tara in care traim. Din ea si noi facem parte, ca vrem, ca nu vrem!

De ce sa planga?
:)
Pentru ca asta-i place sapiensului... emotii puternice, ori de extaz, ori de agonie!
Asa simte sapiensul ca e VIU!
Cred...


Colt de rai, sarut'mana!
Nu i-am vazut lacrimile, insa m-a impresionat suficient comentariul doamnei Urdea si comportamebtul lui Obreja.
:(

Zina, sarut'mana!
Multumesc pentru trimitere.
Am citit si mi-a placut.


artistic, te salut man!
Nu ai pierdut nimic...
:)
Nici eu nu aflam cine e Bute daca nu-l mediatizau tembeliziunile in urma publicitatii facute de Badea.
Nu suport sporturile violente... indiferent cat de prezentate pompos sunt.

:)
Am vizitat impreuna cu tine, prin imagine, locurile prin care ai fost in concediu.
Frumos. Nu am lasat niciun comentariu ca goagalul iar mi-a facut probleme. Cand ma mai lasa din "corzi" voi lasa o urma.

Sophie, sarut'mana!
:)
Sper!

Gina, sarut'mana!
... dap, mizerabil. Specific romanesc.
Din nefericire.

cosmin spunea...

privesc box din-ainte sa vorbesc. si K1. si UFC.
dar daca nu ar fi asa, cand as vorbi despre, as fi sigur ca nu vorbesc cu toti dintii (si implicat, nu vorbesc cu toti la propriu :)); pentru ca as vorbii despre ceva ce nu stiu. ca despre jocurile martienilor. asa ca va asigur ca, pentru mine, da, vorbiti tampenii. boxul nu e nici bataie si nici macar sport. e ARTA NOBILA. si, te admir andrei daca macar incerci sau ai reusit sa-ti depasesti ..nu stiu, nu mai spun conditia pentru ca oricum depasesti ceva; dar sunt sigur ca si box-ul si luptele de contact nu fac exceptie de la incercare.

lorelei mami, gandeste-te la bataie ca la masturbare. nu face bine dar e naturala. sa-ti fac un silogism cu ceva ce cunosti. chiar o completare de notiune la nivel fizic-psihic in TIMP.
una face bine pe moment fizic si deterioreaza pe termen lung vibrational, cealalta face rau pe moment fizic dar intareste vointa si confera echilibru emotional si siguranta de sine.

dealtfel, "combatantii", au un respect teribil unul fata de altul la care (nivel de respect fata de alt individ) un om normal nu are cum ajunge. si raman PRIETENI poate si peste sensul dat de filozofii antici (in viata ai maxim un prieten).

Trimiteți un comentariu

îndrăzneşte!

 

Blog Archive